Alla inlägg den 12 februari 2017

Av Linda - 12 februari 2017 18:11

 


Ja natten var hemsk. Värkte så jag höll på att bli galen. Gick upp och satte mig i fåtöljen ihop om att det skulle bli bättre när jag fick upp huvudet, men icke. Vi  imorse hade jag inte sovit något knappt, klockan var väl vid 6 tror jag när värken var som värst. Jag låg och grät, så ont hade jag. Ett tag tänkte att jag åker in till akuten för detta var så hemskt. På något konstigt sätt lyckades jag somna. Vaknade vid 10,30, värken var fortfarande hemsk. Jag skickade ett sms till min morfar och frågade om han kunde komma och köra mig till jouren. Han kom och vi åkte in. Ja och där var vi inte direkt ensamma kan jag säga. Då min jour har dropp-in så var det bara att gilla läget och sitta och vänta på sin tur. Det som var så bra när det äntligen var min tur var att läkaren som jobbade idag var samma som jobbade när jag var där för någon vecka sedan. Han sa att mitt öra såg bättre ut men att trumhinnan hade dragit sig bakåt och att det är därför det gör så ont. Han sa att när barn har detta så brukar man operera in rör, men på vuxna ska man trykutjämna genom att hålla för näsa och ta i typ. Blev det inte bättre så skulle jag söka igen. Han var väldigt bra den läkaren. Tyvärr har våran jour väldigt dåligt rykte, men dom två gånger jag nu har varit där så har både sköterskorna och läkaren.

Lyckades somna lite när jag kom hem, vilket var så skönt. Så nu får jag hoppas att detta räcker och att jag slipper mer antibiotika. Ska verkligen ligga på med en remiss till öron. Så här kan jag verkligen inte ha det.


Nå vad tyckte ni om mello igår då?

jag tycker inte om det "nya" med att ha flera deltävlingar. Igår så var det ingen direkt låt jag fastnade för. Gillade Pontares låt, men han gick ju inte vidare tyvärr.. Programledarna är inte alls bra iår. Allt känns så fejk. Dom gör inga större utstickare. Ja förut om David Lindgren igår då =) en nakenchock kan man säga. Riktig snygg kropp hade han



Ovido - Quiz & Flashcards