Alla inlägg den 22 februari 2017

Av Linda - 22 februari 2017 18:16

ja som ni redan vet så är ju min pappa alkholist. Det finns endel läkare som säger att man som barn till en missbrukare har en gen som gör att man har lättare att bli beroende. Jag gillar inte att dricka alkohol. Nu med alla mina mediciner så ska jag inte dricka endå, MEN jag har ett beroende. Min Cola! Utan den är jag inte rolig att umgås med. Nu har jag tänkt på detta ett tag att jag borde dra ner eller helst sluta. Gissa vad jag gör nu? Dricker cola     Nu ska jag dra ner! visst har sagt det förut, men jag måste verkligen ge det ett försök igen. Min tanke är att jag bara ska dricka 50 cl cola på antingen fredagar eller lördagar. Inte köpa hem massa cola. Nu när jag började med Litium så läste jag att man helst inte ska dricka läsk å så. Mitt problem är att jag inte gillar vatten. Det är ofta på det jag faller. Jag måste ta tag i migsjälv också, fysisk alltså. Blir anfådd för minsta lilla. Har funderingar på att prata med min läkare om detta. Jag måste någonstans hitta motivationen och hjälpen att hålla igång den.

Hade tänkt ta upp detta nu när jag ska ha läkarbesök i slutet av mars, men idag fick jag ett brev att min handläggare från försäkringskassan ska vara med på det besöket. Känner inte att jag vill ta upp detta då. Hmm får se hur jag gör.


Idag har jag å mamma varit hos mormor och morfar å fikat. Sedan handlade jag till kalaset imorgon. Helvet vad det blåser ute. Mina kassar blåste nöstan iväg. Har lagt ihop tårtan. Så imorgon ska jag bara göra det sista och dekorera den. Får väl se hur det kommer gå. God kommer den att bli, smakade på fyllningarn och dom var riktigt goda.



Ovido - Quiz & Flashcards