Alla inlägg den 28 februari 2017

Av Linda - 28 februari 2017 18:15

Idag var det dags att åka och ta blodprov för att att kolla litiumnivån i blodet. Så skönt att kunna ta proverna på sjukhus och inte behöva åka till vc.

Har idag varit hos mormor och morfar med mamma. Fika och pratade bort några timmar. Åkte till rusta och köpte ramar till mina förstoringar. Så jag kan få min fotovägg som jag har längtat efter i flera år. Har ramat in korten, men orkade inte sätta upp dom nu. Sen har jag massa beställningar som jag måste ta tag i.


Nu blir det lugnt några dagar. Så jag har krafter att åka till ullared min mina mammor =)

När jag var och tog blodprovet så hade jag glömt att stänga av ljudet på telefonen. Å mitt när hon ska börja ta provet börjar det pipa flera flera flera ggr. Hon frågar då om jag inte ska kolla på telefonen, då det kanske är något viktigt. Jag visste då att det var mamma och Leijon som skickade och planerade för ullaredsresan.  Jag svara då att det är inget viktigt. Det är bara mina mammor som skriver. Å den lite äldre kvinna som skulle ta provet säger då - oj har du två mammor. Det är ju vanligt med honomsexuelitet nu. Snacka om att jag började skratta. Skrattade så tåran sprutade. Leijon är en kompis till mamma från barndomen. Så jag har känt henne sedan jag var barn. Så ibland har jag två mammor   



Ovido - Quiz & Flashcards