Alla inlägg den 10 februari 2017

Av Linda - 10 februari 2017 18:32

Idag ringde min lilla E. Blev så glad då hon oftas inte gillar att prata i telefonen. Hon pratade massor om allt möjligt. Hon tyckte att jag ska också ha kalas för henne imorgon. D ska ha kalas för sin familj imorgon. Känner mig så glad då E som har varit lite tillbaka dragen och varit väldigt pappig. Då hon har varit/är mycket med sin pappa. Alla mina barn bor ju hos deras pappor. F har mått väldigt dåligt över att jag är sjuk. Hon ororar sig massor. L och E har varit så små så dom har inte reflekterat så mycket på situationen. Nu när E har blivit så mammig på ett sätt är så mysigt. Hon vill kramas massor och prata.

Nu när hon pratade om kalas berättade hon att dom hade köpt annan fika till hennes faster som har gluten. Sedan sa hon - mamma du måste köpa hem glutenfritt till A när hon kommer till dig. Jag svarade att självklart skulle jag köpa det om A kom och fikade här.


Jag har bara tagit det lugnt idag. Känner mig inte riktigt pigg. Nyser och fryser och känner mig trött. Har typ sovit hela dagen. ja ja vi får väl se vart det tar vägen.


Har bakat bröd iallafall idag. Att baka och laga mat är för mig något som ger mig ett lugn. Nu står brödet i ugnen och jag har precis ätit mat också. Fisk som var såååå god om jag får säga det själv. Har varit sugen på fisk i flera dagar, men har inte orkat laga mat.


Ha de bra alla



Ovido - Quiz & Flashcards