Alla inlägg den 24 februari 2017

Av Linda - 24 februari 2017 16:29

Ja idag är man rätt slut =) men det är det värt. Blev ett så lyckat kalas igår. Var så mysigt att få träffa barnen och familjen.

På kalaset så började jag och D prata om förlossningar. Då berättade han vissa grejer som hände under E:s förlossning som jag inte mins. Detta gjorde mig lite ledsen sen på kvällen. Jag mins inte hennes förlossning, mer än att den var riktigt jobbig. Så jag har idag ringt bb och begärt ut mina förlossningsjournaler på alla mina tre hjärtan. Känner att jag behöver friska upp minnet. När E föddes så hände det så mycket i mitt liv. Tror lite det kan spela in. Jag fick troligtvis min första maniska period i min biplär då.  Ville göra massa förändringar i livet, flyttade ifrån D. Det var nog ett av det dummaste beslut jag har tagit i mitt liv, men vi har en så bra relation idag. Han är med på alla kalas och vi kan även hitta på något med barnen ihop. Vi båda tycker att det är viktigt att vi kan umgås med barnen ihop.


ja då var det fredag. Vad gör ni för roligt idag? själv ska jag bara ta det lugnt ska försöka virka klart en beställning jag har. Ska nog se en film också om jag orkar.


Ha det gott alla

Ovido - Quiz & Flashcards