Alla inlägg den 18 mars 2017

Av Linda - 18 mars 2017 18:30

Igår hade mina älskade trollungar mina lår som en stuttsmatta. Dom tyckte det var jätteroligt, men helvete vad ont jag fick. Idag när jag vaknade hade jag flera flera små blåmärken på mina lår. Ja ja vad gör man inte för sina barn. Idag har jag bara tagit det lugnt. Efter att ha full fart så blir jag helt slut. Nästa som att vara bakfull. Fast det är det värt när man får gosa med dom. När vi satt hos mormor och morfar sa vi att L var farfars tös. Hon har alltid älskat att följa med farfar på grejer. Så vi brukar säga att hon är farfars tös. Igår så sa L att hon inte var farfars tös. Då fråga vi om hon var pappas tös, men det sa hon också nej till. Då frågade min mormor vems tös hon var. Då kryper hon upp till mig och säger att hon är mammas tös    snacka om att mitt hjärta smälte direkt. Blev så glad. Då både E och L bor hos D och inte träffar mig så ofta så brukar dom vara pappas töser när han är med. Dom blev så glada när jag hämtade dom igår. Lever på den känslan när jag kommer in på E:s avdelning och hon kastar sig upp i min famn och kramar jättelänge. Hon verkligen kramas, inte som många andra barn som bara kommer upp och ger en en kort kram. Hon håller kvar länge. Sedan for hon ner och började göra sig klar att åka med mig. Det som var lite roligt var att hon för engångs skull hade koll på vart hon hade sina strumpor. Både E och L tar av sig strumporna så fort dom kan. Å som fröken på dagis sa så brukar dom få gå runt och leta efter dom när hon ska hem, men igår hade hon koll.


Jag är ju ganska sportintresserad. Eller nja inte så mycket, men jag gillar att följa bandyn, ishockey och sverges landslag i fotboll. Bandyn gick ju skit i år. Villa bk åkte ut mot Bollnäs. Villa är enligt mig ett väldigt ojämt lag. Ibland spelar dom helt fantastisk, sen spelar dom ur dåligt. När man bor i Lidköping måste man ju heja på dom. När jag var i tonåren åkte jag och kollade på matcher, sedan hade jag en paus där jag inte såg dom så mycket. Sen byggde Lidköping en arena så dom spelar nu inne. Då har jag gått några matcher. Har haft lite delade åsikter med villa. Först var jag helt såld på dom och följde allt med dom, men sen började jag en utbildning där jag hade en bandyspelare som klasskompis. Då fick jag se hur lärare, praktiker, elever favoriserade honom. Blev så sjukt provoserad av detta. Så jag slutade att titta hur det gick för dom, gick inte på några matcher. Nu har jag släppt lite på det och kan nu njuta av sporten igen.

Sedan har vi Sveriges landslag i fotboll. Jag är en av dom som inte gilar Zlatan. Ja han är en bra spelare, det kan jag inte säga något om. MEN han är för dryg, för studdig. Sjunger inte sveriges nationalsång vilket jag tycker är viktigt när man ska spela för ett land. Såg en intervjuv idag med Sveriges nya förbundskapten, han påpekade också hur viktigt det var med att spelarna ska sjunga nationalsången. Nu kan jag se på fotbollen då Zlatan har slutat.  Jag såg på när U21 vann vm för några årsedan. John Guidetti är så grym på fotboll, men han visar också supportrarna att han uppskattar dom. Han springer fram till klacken och tackar dom. Det är en fotbolls spelar som vi ska bygga på. Sedan är han ju snygg att se på också   

Nu till Ishockeyn. Jag är en sann Färjestads supporter. Har hejat på dom sedan i tonåren och jag har inga planer på att ändra min åsikt. Nu är vi ju inne i kvartsfinalen efter att vi körde över Djurgården. Nu kämpar vi mot HV71. Idag spelade dom på HVs hemmaplan. Det stod 1-1 jättelääääääänge, men sen drog HV in ett mål och då tog fbk ut målvakten och då gjorde hv ett mål till. Så resultatet blev 3-1 och nu står det 1-0 tll Hv71, men det är ju bäst av 7 matcher så vi har ju chans. På måndag spelar vi hemma, så då hoppas vi på en vinst.


Ikväll kör jag på Talang och virkar

Ovido - Quiz & Flashcards