Alla inlägg den 22 april 2017

Av Linda - 22 april 2017 18:52

Just nu sitter jag och skickar snap till F. Hon är hos sina små syskon idag. Så dom är med alla tre mina godingar. Det är mest F och L på korten, E gillar inte direkt att vara med på kort.


Ja vad har jag gjort denna lördag. Jo jag har fixat lite här hemma, men mest har jag tagit det lungt i soffan. Har fortfarande lite jobbigt efter magsjukan. Tror det beror på mina mediciner också. Är så trött. Somnar hela tiden om jag inte har något i händerna. Så virkar på som bara den för att inte sova bort dagen. Idag vaknade jag inte så tidigt iallafall. Vakna 8,30. Å det är bättre än att vakna 7.


Nu vill jag bara att dagarna ska gå..... Väntar på att byta operatör på min mobil, och då kan jag få en ny mobil. Jag är nog lite "mannlig" när det har att göra med teknik. Älskar verkligen att nya "leksaker" att greja med. I slutet på nästa vecka hoppas jag att jag kan fixa det. Det som är så roligt är att jag knappt har velat hålla i en Iphone och nu ska jag skaffa mig en. Det ska bli kul med en ny och få lära sig allt från början. Hitta vart man gör olika inställningar och bara leka.


Ikväll blir det talang och sova.

Föresten, jag lagade mat ikväll ( vilket jag inte har orkat på bra länge) hade fått tag i potatisgratäng i affären. Till det hade jag kött. Köttet hade jag marinerat i olja, vitlök, vitlökspeppar och ramslökssalt. Det blev så gott... Jag har inte haft matlus på flera veckor, men detta var så gott.

Ovido - Quiz & Flashcards