Alla inlägg den 6 april 2017

Av Linda - 6 april 2017 15:41

Ni som såg kalla fakta i tisdags kan ju skrolla ner lite. Dom pratade med två tjejer som bodde i Hjula tror jag det hette. Där dom blev trakasserad för att dom var tjejer som inte hade någon man. En av tjejerna hade hundar och det var inte alls populärt. Hon med hundar blev väldigt fort vänner med tjejerna som bodde i området. Hon blev som en storasyster för dessa tjejer som var i tonåren. Hon hade en plan att hon ville starta en verksamhet för tjejer i området. Tyvärr fick hon ta emot så mycket skit, så hon orkade inte bo kvar i området. En annan kvinna startade en fritidsgård där en kväll i veckan skulle vara öppe bara för tjejer. Dagen innan dom ska börja så bryter sig några in och tänder eld på lokalen.

Sedan visade dom från en muslinsk friskola hur tjejer och killar blir uppdelade i skolbussen. Tjejer längst bak och killar ifram.


Blir så jävla förbannad på sådan här skit. Vi lever i ett samhälle där vi har jämnständinghes lag. Kvinnor är lika värda som killar. Om vi börjar redan med små barn att visa att killar är mer värda, vart fan ska detta ta vägen!!! Man ser i inslaget att Löfven säger att det inte får gå till så här i Sverige. Alla har rätt till sin egen frihet. Han var väldigt uppröd över detta.

Skolministern säger att dom ska kolla upp detta. Skolan har fått tillstånd att låta killar och tjejer ha gymnastik var för sig. Han påstår att han inte viste att barnen delades upp i bussarna. Detta är så jävla fel. Han visste hela tiden, då en lärare som har jobbat på skolan har slagit larm om detta redan när hon jobbade där 99-02.

Rektorn påstår att det inte alls är så, dom vill visa vad dom har filmat, men han vägrar lyssna eller titta. Ja nu ska jag inte dra alla över en kam, men manlig rektor, hmmm ja klart att han inte ser något problem med detta han är ju man. Så istället för att erkänna vägrar han att prata om det.


Friskolor ska inte drivas av religion! Det är när vi har det som detta händer. Vi måste stå upp för dessa tjejer. Dom ska inte behöva bli behandlad olika för att dom inte har en snopp mellan benen!!!!! Om inte vi säger ifrån att detta är inte okej i Sverige kommer många tjejer bli lidande. Hedersmord!


Idag har jag tvättat och städat. Tog hela fm. Hjälpte mamma att handla och fixa med hennes bil. Nu tänker jag bara slå mig ner i soffan och vila. Är helt slut. Min rygg värker så jag blir galen

Ovido - Quiz & Flashcards